Jelena Karleuša: U životu nije sve med i mleko

Kurir 27.09.2018 19:53
Jelena Karleuša: U životu nije sve med i mleko


Jelena Karleuša se prisetila 90-ih, rata, kad nije imala ni cvonjka, a na prvi nastup je došla bez...Jelena Karleuša danas živi na relaciji Srbija-Kina budući da je njen suprug Duško Tošić potpisao milionski ugovor sa tamošnjim fudbalskim timom i primaće 5,8 MImiliona evra, čak planiraju da kupe i avion kako bi im putovanje bilo lakše, ali nije im bilo tako lako na početku karijere.   

JK se na estradnom nebu pojavila davne 1995. a već tada je privukla pažnju. Međutim, mnogo puta je bila na meti osude. Jelena se nikad nije predavala, a ono što je otkrila u jednoj televizijskoj emisiji iznenadilo je mnoge.

Naime, Kareluša se prisetila da kad je krenula da peva nije čak imala para da kupi čarape pa je na prvo gostovanje otišla upravo bez njih. 

"Kada sam ja počinjala 95, usred onog rata, morala sam da se dovijam, jer ono što sam ja želele da nosim, niti sam mogla da nosim, niti sam imala gde da kupim, a nisam imala ni čime da kupim", bila je iskrena Karleuša.

"Vrlo često nisam imala da kupim čarape. I sećam se moje prvo pojavljevinje i imal sam strašnu tremu, a pojavil sam se haljini od srebra od pozajmljenog materijala, nisam imala čak ni čarape", otkrila je u jednodnoj emisiji.

"Imala sam stravičnu frizuru, prenašminkana za devojčicu od 16 godina. Izgledala sam 10 godina starije", dodala je pevačica.

 "Imala sam stravičnu frizuru, prenašminkana za devojčicu od 16 godina. Izgledala sam 10 godina starije", dodala je pevačica.

 

 


 


Kurir.rs/Foto Kurir 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak