Nataša Bekvalac – 38. rođendan i godišnjica venčanja: Pomešana osećanja na današnji dan

Gloria 25.09.2018 22:13
Nataša Bekvalac – 38. rođendan i godišnjica venčanja: Pomešana osećanja na današnji dan


Jedna od najpopularnijih i najatraktivnijih pevačica na domaćoj sceni, uvek intrigantna Nataša Bekvalac danas puni 38 godina. Na isti ovaj dan, samo godinu dana ranije, venčala se na Ibici za Luku Lazukića, muškarca za koga je verovala da je ljubav njenog života.Kako se ova romansa završila, cela Srbija zna. Suđenje povodom fizičkog nasilja, za koje je pevačica optužila bivšeg supruga još uvek traje. Jednom nedeljno Luki je dozvoljeno da u prostorijama socijalne službe i pod nadzorom socijalnih radnika, vidi ćerkicu Katju.

Za svega godinu dana, Nataši se život okrenuo naglavačke. Zato i nije ni čudo što pevačica kaže da su joj na ovaj dan osećanja pomešena. 

– Meni je danas 38. rođendan… Emocije su mi toliko pomešane danas. Želim da vam se zahvalim na predivnim porukama, na ljubavi koju svakodnevno od vas osećam.. Rekla sam da će danas izaći pesma koja mi je pored moje porodice i vas, život. Nisam mogla danas… Sve sam otkazala… I emisiju i premijeru, sve… Treba mi još koji dan, treba mi još vremena… Nije sve kao što izgleda, nisam ni ja kao što izgledam. Volim vas i izvinite… Ako ništa drugo, rođendan mi je, pa mi danas oprostite. Voli vas mala plava – napisala je Bekvalčeva na društvenim mrežama.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak