Užas kod Bele Crkve: Devojčica (9) umrla, njena braća hitno prebačena u Tiršovu

Alo 25.09.2018 19:58
Užas kod Bele Crkve: Devojčica (9) umrla, njena braća hitno prebačena u Tiršovu


Devetogodišnja devojčica iz sela Kajtasovo kod Bele Crkve, preminula je u nedelju u Opštoj bolnici u Vršcu, dok su njena dva brata poslata na dalje lečenje na Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj.Devetogodišnja devojčica iz sela Kajtasovo kod Bele Crkve, preminula je u nedelju u Opštoj bolnici u Vršcu, dok su njena dva brata poslata na dalje lečenje na Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj. Sumnja se da je u sva tri slučaja u pitanju trovanje.

Kako su saopštili iz vršačke bolnice, koja je pre samo nekoliko dana bila u žiži javnosti zbog smrti osmogodišnjeg dečaka, devojčica je u nedelju u toku noći primljena na lečenje zbog povraćanja i povišene temperature.

- Primljena je na lečenje u jedan sat iza ponoći. Odmah po prijemu urađena joj je laboratorijska dijagnostika i sprovedene mere intenzivnog lečenja. I pored sprovedenih mera, došlo je do rapidnog pogoršanja opšteg stanja i smrtnog ishoda u 13.45 časova. Kardiopulmonalna reanimacija nije dala efekta – stoji u saopštenju Opšte bolnice Vršac.

Jedan njen brat je zbog istih simptoma dovezen u vršačku bolnicu u ponedeljak u večernjim satima, a drugi brat jutros. Obojica su upućena na dalje lečenje u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj ulici.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak