Anabelina prijateljica otkrila: Ona je već danima ne ustaje iz kreveta i plače non-stop...

Alo 23.09.2018 20:11
Anabelina prijateljica otkrila: Ona je već danima ne ustaje iz kreveta i plače non-stop...


Pevačica je danima na lekovima i u depresiji zbog skandala koji njena ćerka pravi u rijalitiju i što pati za Slobodanom Radanovićem. Istovremeno probleme joj pravi suprug Andrej Atijas, kojeg je prijavila za prodično nasilje i izbacila iz stana, ali on ne bira sredstva da je privoli na pomirenje.Pevačicu Anabelu Atijas poterao je maler otkada joj je ćerka po drugi put ušla u rijaliti. Iako se nije slagala sa tom njenom odlukom, ipak nije želela da je sputava, a zbog toga sada plaća danak. Osim što ne može da je gleda kako pravi skandale i budalu od sebe pateći za Slobom, ona je u potpunom šoku šta joj se dogodilo sa suprugom Andrejem Atijasom koji je navodno nasrnuo na nju.

- Anabela je već danima na lekovima i ne ustaje iz kreveta. Ne želi nikoga da vidi i plače non-stop. Preživljva pravi pakao zbog Lune i Andreja. Sve ju je to dotuklo, naročito što je zbog Lune i napada da je ljubavnica bila na meti osude prethodnih godinu dana, a sve se sada nastavlja. Teško joj je jer ne može više da gleda dete kako pati i grca u suzama i nervnom rastrojstvu u rijalitiju, a s druge strane ona sama ima probleme u braku - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

- Gagi dolazi svakodnevno, brine o njihovoj ćerkici Nini, ali i o Blankici, koju Anabela ima sa Atijasom. Digao je ruke, pa samo odrađuje obaveze i ide u kupovinu. Žena koja dolazi da čisti kuću kaže da je nikada takvu nije videla, da u njenom braku sa Andrejem već duže vreme ne funkcionišu stvari, ali da je najveći problem alkoholizam. Pre nego što se dogodio incident sa Andrejem, ona je htela da traži od “Pinka” da omoguće Luni razgovore sa njenim psihijatrom i da joj promene dozu lekova ako je potrebno. Krivi sebe što je nije sprečila da uđe u rijaliti, uplašena je da će Luna posle nekoliko nervnih napada potpuno izgubiti živce i da joj povratka u “normalno stanje” neće biti - kaže pevačicina prijateljica, koja je zabrinuta.

Uplašena za ćerkino zdravlje

- Svašta je ona preko svojih leđa pretrpela, ni sa Gagijem joj nije bio sladak brak, ali ovo sada ju je dotuklo. Zaplela se kao pile u kučine. Brine za Lunino zdravstveno stanje, a s druge strane ne zna šta će da radi s mužem. Svesna je da se on neće promeniti i da će sukobi biti sve ozbiljniji, ali ona stalno ima potrebu da nekome pripada i bojim se da će zbog toga popustiti i tako napraviti grešku.

Anrej je kratko poručio da pokušava da se pomiri sa njom i da trenutno ne živi u porodičnom stanu.

- Znam da je njoj teško i da joj smeta skandal koji sam izazvao jer ima dovoljno problema i bez toga, ali verujem da će mi pružiti šansu. Ne želim da lažem, pa da kažem više neću piti ni kap alkohola, ali svakako ću smanjiti jer želim da sačuvam porodicu - tvrdi Andrej.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak