Stevan Anđelković izgovorio sudbonosno DA

Blic 21.09.2018 13:39
Stevan Anđelković izgovorio sudbonosno DA


Pevač Stevan Anđelković je izgovorio sudbonosno da dugogodišnjoj devojci Nataši, a čast da bude kuma pripala je Milici Todorović.Pevač Stevan Anđelković odlučio je da posle dugogodišnjeg zabavljanja sa devojkom Natašom kaže sudbonosno “da”.

Njih dvoje već godinama žive zajedno, a sada su stali na ludi kamen.

Prijatelji, porodica došli su u crkvu svetog Dimitrija na Novom Beogradu da prisustvuju zavetu ljubavi između pevača i njegove izabranice.

Kuma je bila Stevanova najbolja prijateljica Milica Todorović.

Popularna pevačica je ispoštovala stari običaj, pa je ispred crkve bacala metalno novac koji su okupljeni kupili, što treba da simbolizuje blagostanje koje mladence očekuje u zajedničkom životu.

Inače, nakon crkvenog venčanja lepa Milica se presvukla u nešto provokativniju haljinu, sa dubokim šlicem i otvorenim leđima. Juče oko 16 časova Stevan i Nataša su se venčali, a iz crkve su produžili u jedan popularni prestonički splav.

Milica Todorović  
Milica Todorović

Mladenci su sve oduševili kada su odlučili da do mesta na kome će sa zvanicama slaviti svoju ljubav dođu ni manje ni više nego brodom.

Stevan Anđelković izgovorio sudbonosno DA

Svadba Stevana Anđelkovića okupila je brojne pripadnike estrade.

Pored kume Milice Todorović, Stevanov važan dan uveličali su i bračni par Kapor, Mašan Lakić, Slavica Ćukteraš, Kaliopi, Nemanja Nikolić i drugi...IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak