Horoskop za 21.09.2018.

Novosti 21.09.2018 03:43
Horoskop za 21.09.2018.
 • Horoskop za 21.09.2018.

  Ovan

  Događaj dana može biti konstruktivna rasprava u koju vas uvlače saradnici za koje niste znali da su na vašoj strani. Paralelno s tim stiže podrška i od voljene osobe, pa vašem optimizmu i dobrom raspoloženju nema kraja.

 • Horoskop za 21.09.2018.

  Bik

  Obuzima vas ideja da pokrenete neki privatni posao. Zategnuti odnosi s šefovima i loša atmosfera u okruženju mogu da izdvoje ekipu ljudi s kojima je samostalni biznis moguć. Ne zaboravite da tamo gde interes vlada, ljubav i saosećajnost spavaju.

 • Horoskop za 21.09.2018.

  Blizanci

  Okolnosti vas navode da donesete odluku koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ako je u cilju višeg interesa, nije strašno pokoriti se ponekad.

 • Horoskop za 21.09.2018.

  Rak

  Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete, jer će vas naknadno iznenaditi nepovoljni detalji koje niste shvatili na vreme. Najbolje je da troškove svedete na minimum i uvedete kratkotrajnu oštru štednju.

 • Horoskop za 21.09.2018.

  Lav

  Dan je obeležen napetim tranzitima koji nagoveštavaju stresne situacije iz kojih nećete lako izlaziti. Svedite svoju nestrpljivost na minimum kako biste izbegli veće nevolje, naročito kada su u pitanju partnerski odnosi i ljubav.

 • Horoskop za 21.09.2018.

  Devica

  Nekontrolisano možete planuti, pa je izvesna ozbiljna rasprava sa nepoznatim osobama na javnom mestu. Takođe, mogući su kontakti sa ljudima s druge strane zakona. Da biste izbegli eventualne neprijatnosti, dan provedite u društvu voljene osobe.

 • Horoskop za 21.09.2018.

  Vaga

  Tranziti ukazuju na mogućnost da upadnete u sukob s bližnjima. Kriza unutar porodice može potrajati ako se ne potrudite i ne preduzmete konkretne korake, makar bili i neprijatni po vas. Ne zaboravite da vam oni nisu neprijatelji.

 • Horoskop za 21.09.2018.

  Škorpija

  Preuveličavate svoju ulogu u svemu. Svesni ste svojih kvaliteta, pa vas trenutni zanos navodi da poverujete da ste nepogrešivi. Osim toga, naglašeno ste romantični, pa je ovo dan u kome će možda vaš partner najviše uživati u svemu.

 • Horoskop za 21.09.2018.

  Strelac

  Ovo je važan dan za vas. Pruža vam se prilika da dovršite sve započete poslove, a predveče očekujte vest u vezi s nečim što ste odavno prestali da iščekujete. Brzo reagujte, u suprotnom bi nešto krupno moglo da vam izmakne.

 • Horoskop za 21.09.2018.

  Jarac

  Za svaki dinar morate dobro da se pomučite. Oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja, jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspeh. Sav novac koji vam dođe na neki brži i lakši način, tako će i da ode.

 • Horoskop za 21.09.2018.

  Vodolija

  Ovo je jedan od onih dana kada vam se čini da je najbolje da ga prespavate. Pravi razlog takvom raspoloženju leži u činjenici da vas muči velika neodlučnost zbog koje ne uspevate da se opredelite i donesete pravu odluku kojom biste izbegli agoniju.

 • Horoskop za 21.09.2018.

  Ribe

  Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, posebno na ljubavnom planu. Pripazite, verovatno ne primećujete da voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma važno.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak