Počelo suđenje: Nataša, Luka i osam advokata

Mondo 17.09.2018 12:18
Počelo suđenje: Nataša, Luka i osam advokata


Pop zvezda Nataša Bekvalac stigla je na suđenje njenom suprugu Luki Lazukiću u Prvom osnovnom sudu u BeograduPred sudom u Beogradu nastavljaju se saslušanja u slučaju protiv biznismena Luke Lazukića, optuženog da je u aprilu nasrnuo na tadašnju suprugu, pevačicu Natašu Bekvalac.

Nataša i Lazukić su došli sa desetak minuta razmaka, i oboje poveli po četiri pravna zastupnika.

Par se početkom jula prvi put sreo na sudu, kada je Nataša došla na saslušanje iako nije bila u obavezi. Krajem tog meseca, Lazukić se pojavio pred sudom gde je odbio da odgovara na pitanja Natašinih advokata.

Lazukić je u međuvremenu podneo prijavu zbog pretnji koje mu je Natašin otac Dragoljub Bekvalac uputio gostujući u emisiji "Da, možda, ne", ali je ta prijava odbačena pre mesec dana.

Lazukić je optužen za krivično delo nasilje u porodici za koje je zaprećena kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

Lazukić je dobio zabranu prilaska pevačici sa kojom ima kćerku Katju, koja je u trenutku incidenta imala svega šest nedelja. Nakon što je prijavila supruga zbog nasilja, Bekvalčeva se navodno iz Beograda vratila u Novi Sad sa malenom Katjom i jedanaestogodišnjom kćerkom Hanom iz braka sa Danilom Ikodinovićem. Dva meseca nakon incidenta, vratila se na scenu i počela da ponovo nastupa. U međuvremenu, određeno je da je Luka njihovu kćerku može da viđa jednom nedeljno u Centru za socijalni rad, i bivši supružnici pridržavaju se tog dogovora.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak