Završena talačka kriza u Zemunu: Muškarac pretio da će da digne zgradu u vezduh, evo šta se dogodilo ...

Alo 17.09.2018 12:10
Završena talačka kriza u Zemunu: Muškarac pretio da će da digne zgradu u vezduh, evo šta se dogodilo ...


Prava drama odigrala se večeras u Crnogorskoj ulici broj 6 u Zemunu, gde je Aleksandar S. (33.) posle svađe sa roditeljima pretio da će dići trospratnu stambenu zgradu u vazduh.Posle intervencije policije, Aleksandar je prebačen u Kliniku za psihijatrijske bolesti Dr. Laza Lazarević. Ceo događaj se, na sreću, završio bez žrtava.

Prema nezvaničnim informacijama, Aleksandar je posle svađe je pretio da će ubiti oca Dušana, devojku i sebe, a moguće da je u trenucima kada je izbio sukob bio pod uticajem narkotika.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o psihičkom bolesniku. Do sukoba je došllo, kako Kurir nezvanično saznaje, kada je Aleksandar došao u tetkin stan, dok otac to nije želeo da mu dozvoli, jer je mislio da će da se drogira. Posle toga je Aleksandar izbacio oca.

Na mestu događaja su bili i vatrogasci, ali je njihovo vozilo ubrzo otišlo.

Jedan broj policijskih službenika nalazio se tokom drame se ispred višespratnice, dok je drugi deo nešto posle 23.30 ušao u stambeni objekat.

Drama je počela pre nekoliko sati kada se Aleksandar posvađao sa roditeljima i maltretirao ih. Nakon toga počeo je da preti da će se razneti plinskom bocom.

Kako je zgrada mala, sa svega 5-6 stanova, policajci su je opkolili kako bi ga sprečili da sprovede do kraja svoj naum.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak