Mitrogol cepa Siti: Srbi spremni za Građane

Kurir 15.09.2018 17:24
Mitrogol cepa Siti: Srbi spremni za Građane


Fudbaleri Fulama predvođeni Slavišom Jokanovićem s klupe i uz Aleksandra Mitrovića, koji igra na vrhunskom nivou, danas gostuju Mančesteru Pepa GvardioleFudbaleri Fulama idu na noge braniocu titule u Premijer ligi Mančester sitiju, a navijači kluba iz Londona najveće nade polažu u srpski dvojac iz svojih redova. 

Na klupi Slaviša Jokanović, a u špicu Aleksandar Mitrović dovoljni su da fanovi Fulama put Mančestera krenu s umerenom dozom optimizma. Niko od njih ne sme naglas da izgovori da se nada pobedi, ali svi veruju u još jedno sjajno izdanje njihovih ljubimaca. Ovo, naravno, ne čudi kada se zna da Mitrović igra možda i najbolji fudbal u životu, da nemilosrdno trese mreže svih rivala i da je gotovo nemoguće odbraniti se od njega. Ima snagu, ima pamet, ima znanje, a ima i onaj prepoznatljivi srpski trik koji rivale dovodi do ludila.  

Momak iz Smedereva potpuni je hit ne samo u Fulamu nego u celoj Premijer ligi, ali navijači kluba iz Londona imaju veliko poverenje i u trenera Slavišu Jokanovića. 

Odatle i pitanje upućeno našem stručnjaku o Pepu Gvardioli, odnosno o sličnom stilu koji obojica gaje. 

- Ne koristim stil Pepa Gvardiole, koristim svoj stil i svoje igrače. Mi ne možemo da se poredimo, on je jedan od najuspešnijih menadžera i pokazao je kako igra može da se menja i da funkcioniše na najvišem nivou - rekao je 

Jokanović, pa dodao da ne kopira nikoga, pa ni Gvardiolu: 

- Kopiranje je samo po sebi loše. Nije ni toliko lako kopirati na ovom nivou. Mi pokušavamo da se prilagodimo i razumemo igru tako da možemo da je iskoristimo za naše dobre rezultate. Sledi nam teška utakmica i veliki test, ja sam i dalje mlad menadžer. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak