Techi: Robot-batler novog doba

Novosti 14.09.2018 14:53
Techi: Robot-batler novog doba


Kompanija YotelPad Miami udružila se sa firmom Techmetics, kako bi korisnicima pružili robotske pomoćnike koji se smatraju batlerima novog dobaKompanija YotelPad Miami udružila se sa firmom Techmetics, kako bi korisnicima pružili robotske pomoćnike koji se smatraju batlerima novog doba.

Novi Techi robot je, naravno, pre svega namenjen premijum korisnicima i hotelima, te je programiran da sarađuje sa ljudskom poslugom, kako bi udruženim snagama sve zadatke obavljali na vreme.

Robot ima više odeljaka koji služe za pakovanje poručene hrane, te drugih potrepština, i može sam da upravlja liftom kako bi stigao do određene hotelske sobe. Pored toga, robot govori nekoliko jezika, pa može da komunicira sa posetiocima iz celog sveta.


Kada nije na zadatku, robot se slobodne kreće po označenom prostoru kako bi se našao onima kojima je pomoć potrebna na licu mesta u vidu hrane i pića. Zahvaljujući animiranim izrazima lica ovog robota već ubrajaju u najsimpatičnije mehaničke pomoćnike koji su ikada proizvedeni.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak