Odrasla je u sirotištu ali je život imao lepše planove za nju: Ove detalje iz života Vesne Đogani sigurno niste znali

Glossy 14.09.2018 14:29
Odrasla je u sirotištu ali je život imao lepše planove za nju: Ove detalje iz života Vesne Đogani sigurno niste znali


Kada bi njen život trebalo da se opiše u nekoliko reči, to bi verovatno bilo "neočekivani obrt sudbine".Od devojčice koja je spletom okolnosti odrastala u sirotištu, postala je jedna od popularnijih pevačica u Srbiji.


Vesna Đogani 15. septembra slavi 36. rođendan, a malo ko zna detalje iz njenog najranijeg detinjstva. Naime, Vesna je kao mala je ostavljena u sirotištu.

Rođena kao Vesna Trivić, devojčica koja je imala samo majku. Kada je napunila godinu dana njena majka Sretena je jedva sastavljala kraj sa krajem.

Zatrudnela je vanbračno sa Vesninim ocem čiju podršku nije imala. Sretena je bila primorana da usred nemaštine ćerku ostavi u sirotištu u Zvečanskoj.  

Nakon kratkog života u domu usvojio ju je bračni par, a kontakt sa majkom je stalno održavala. O toj sferi života nije mnogo govorila. Kasnije se kao tinejdžerka uključila u grupu Đogani fantastiko i bila je jedna od najboljih polaznica.


Godine 2001. postaje deo te popularne grupe i ređa hitove. Ubrzo se i udaje za Đoleta Đoganija i rađa mu sina Adrijana. Nekoliko godina kasnije par postaje bogatiji za još jedno dete, ćerku Lauru. Uz svoj trud i podršku supruga, Vesna je postala jedna od popularnih pevačica u Srbiji. Zajedno sa suprugom osvaja scenu širom dijaspore. Sada žive srećnim životom u svojoj četvoročlanoj porodici. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak