Jezivi snimci sa Zakintosa: Stena se ruši, ima povređenih

B92 13.09.2018 15:26
Jezivi snimci sa Zakintosa: Stena se ruši, ima povređenih


Troje ljudi, među kojima najmanje jedna strana turistkinja, lakše su povređeni u odronu na čuvenoj plaži na ostrvu Zakintos, javila je novinska agencija Ana.Troje povređenih prebačeno je u bolnicu na Zakintosu, koji se nalazi u Jonskom moru, prenosi Frans pres.

Jedan deo stene pre podne se odlomio od stenovitog zida visokog 200 metara u zaleđu plaže Navajo, i pao u more kada su prevrnuta tri brodića ukotvljena blizu obale.

Plaža Navajo dostupna je samo morskim putem. Ona je jedna od glavnih atrakcija ostrva zbog prirode i olupine broda koji se tu nasukao i po kome je plaža dobila ime. 

Grčke vlasti javile su da su poslale spasilačke timove vatrogasaca i psa tragača. 

Vlasti pokušavaju da utvrde da li ima nestalih. Vatrogasna služba javila je da su poslali 18 spasilaca i jednog psa tragača, dok je jedan tim od još devet ljudi poslat helikopterom.

Po njihovim navodima, plaža je evakuisana i brodovima je zabranjen prilaz uvali do daljeg.

Ta lokacija, koja je prema grčkim medijima među plažama s najviše slika objavljenih preko Instagrama, popularna je i među ljubiteljima ekstremnih sportova.

Ta lokacija, koja je prema grčkim medijima među plažama s najviše slika objavljenih na Instagramu, popularna je i među ljubiteljima ekstremnih sportova. 

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak