Bacite pogrešne komade odmah: Ova odeća vas čini mnogo starijom

Kurir 13.09.2018 08:28
Bacite pogrešne komade odmah: Ova odeća vas čini mnogo starijom


Uska ili čak preuska odeća, neodgovarajuće donje rublje, odeća koja podseća na neke prošle dekade ili još gore, odeća koja stvarno jeste iz neki zaboravljenih godina. Sve to vas čini starijom.Ako vam se dogodi da u svom ormaru imate toliko trendi odeće koju ne nosite, jer nemate osnovne komade, vreme je da ulažete u klasičnije komade. Pri tom ne mislimo na dosadne komade, nego npr. kožu, tamno cveće, karirano, fine pantalone i suknje olovka kroja...

Stara odeća: Postoje pojedini komadi koje nosite od srednje škole, ali teško je da u potpunosti odgovaraju i danas. Niko više ne nosi tako široke pantalone i majice dužine do pupka nisu u redu (ne govorimo o topu, nego bazičnim majicama koje se nose svaki dan).

Nosite pogrešnu veličinu: Možda mislite da se to nekad ne vidi, ali svi vide. Ako su farmerke premale, loše će vam stajati na zglobovima, oko zadnjice. To niko ne želi. 

Zaboravljate dodatke: Ženska silueta uz pomoć modnih dodataka može postati sličnija peščanom satu. Tanji ili deblji pojasevi izgledaju dobro na kaputima ,širokim tunikama, košuljama... Mršavice mogu dozvoliti sebi kapute ili haljine ravnog oblika.

Pogrešna silueta: Ovo je obično pravilo balansa. Ako nosite uske pantalone ili džins, top bi bolje izgledao da je opuštenog kroja. Ako nosite usku bluzu ili bodi, mini suknje koje se šire u A su idealan izbor. 

Prava boja: Osim što je bitno poznavati boju tena, saznajte i podton, kako bi lakše odredili nijansu koja vam pristaje. Izbor pogrešne boje odeće može vam učiniti manje atraktivnom, a i starijom.

Veliki print: U najgoroj varijanti dolaze na sportskim helankama, i ne, ne izgledaju lepo. Pogotovo kada se umjsto u teretanu nose u šetnju prirodom, ili na posao. To je komad odeće koji treba ostati rezervisan za devojčice. 

Pogrešan grudnjak: Ako želite da nosite brushalter koji namešta grudi previsoko, izgledaćete kao da se baš jako trudite da izgledate mlađe i onda je efekt naravno, suprotan. Brus koji previše visi će loše izgledati na bilo kakvoj vrsti odeće, dakle, loš izbor. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak