Privedeni Anabela i njen muž: Pevačica se potukla sa suprugom?!

Kurir 12.09.2018 23:23
Privedeni Anabela i njen muž: Pevačica se potukla sa suprugom?!


Pevačica Anabela Atijas i suprug Andrej Atijas privedeni nakon tučeCela Srbija bruji o tuči Anabele Atijas i njenog supruga Andreja Atijasa koju je pevačica sinoć prijavila nadležnim organima, zbog čega su oboje završili u policiji.

Andrej Atijas je u javnost rešio da iznese šta se zapravo dogodilo, a tvrdi da do tuče između Anabele i njega nije došlo. 

On kaže da ga supruga nije prijavila policiji već da su to učinile komšije zbog, kako kaže, vike u stanu. 

"Ne dajem nikakve izjave, pišite šta hoćete ali će neko morati da odgovara za ovo što se piše", reko nam je vidno iznerviran Andrej Atijas. 

Nakon niza pitanja i insistiranja da pojasni otkud onda prijava za nasilje u porodici ako se ono nije desilo, pomalo nevešt, odgovorio je:

"To je budalaština. Posvađali smo se oko Cuke (psa, prim.aut) i ja sam malo jače vikao", kaže i dodaje da je policija došla u stan i nakon što je izvršila uviđaj, otišla. 

"Pa zašto me nisu priveli ili zadržali ako sam je pretukao", pita se on. 

Podsetimo, Anebela i Andrej su se posvađali zbog psa, a onda je, navodno, on nju ošamario a ona njega izgrebala po licu. Nakon saslušanja, odlučili su da se ne gone već da se pomire. 

Nadležni organi će u narednom periodu odlučiti da li ima potrebe za izricanje neke od hitnih mera u skladu sa zakonom o sprečavanju nasilja u porodici poput zabrane komuniciranja i zabrane prilaska. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak