Nova frka u taboru 'orlova': Gaćinović - Nisam očekivao da me Krstajić neće voditi na SP

Novosti 12.09.2018 23:04
Nova frka u taboru 'orlova': Gaćinović - Nisam očekivao da me Krstajić neće voditi na SP


Niko nije direktno pričao sa mnom zašto je to bilo tako. Još tri igrača su tada precrtana i odluku nam je samo saopštio tim menadžer. Krstajić nam ništa nije rekao, kaže Mijat GaćinovićBrisanje Mijata Gaćinovića sa spiska putnika za Mundijal u Rusiji je bila šokantna odluka Mladena Krstajića, a “povreda” fudbalera Ajntrahta i ne dolazak na mečeve Lige nacija je možda još jedan uvod u sukob na realciji selektor i igrač.

Posle Matije Nastasića i Luke Milivojevića još jedan “orao” je odlučio da progovori i o nacionalnom timu.

- Nisam očekivao takvu Krstajićevu odluku. Svi su mislili da sigurno idem na Mundijal. Često sam igrao u kvalifikacijama i bio sam dobar. Mislim da sam zaslužio da idem u Rusiju. Ali tako je odlučeno, šta sam ja mogao da promenim? - kazao je u opširnom intervjuu Gaćinović za list Frankfurter.

Srpski fudbaler priznaje da mu odluku nije saopšio selektor, već da je to saznao od menadžera.

-Niko nije direktno pričao sa mnom zašto je to bilo tako. Još tri igrača su tada precrtana i odluku nam je samo saopštio tim menadžer. Krstajić nam ništa nije rekao.

Posle saznanja da ne ide na Mundijal Gaćinović je otišao na duži odmor gde je napunio baterije za novu sezonu.

- Nikada nisam imao toliko dugu pauzu preko leta. Da budem iskren, trebala mi je. Posle toga sam počeo da treniram u dogovoru sa trenerima iz kluba, vratio sam se u Frankfurt i bio sam spreman za novu sezonu - kazao je Gaćinović.

KLIJENT "LIAN SPORTA"

ZANIMLjIVO je da je i Mijat Gaćinović, takođe, klijent menadžerske agencije "Lian sports", koja je u vlasništvu Faljija Ramadanija kojeg je Krstajićev pomoćnik Milan Obradović nedavno optužio da je preko nekih svojih igrača, konkretno preko Luke Milivojevića, pokušao puč protiv selektora tokom Mundijala u Rusiji.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak