Severina i Popović ispratili sina u prvi razred: Seve i Milan izbegli susret

Kurir 06.09.2018 18:24
Severina i Popović ispratili sina u prvi razred: Seve i Milan izbegli susret


Severina Kojić i Milan Popović prisustvovali su prvom školskom danu svog sina, ali su uspeli da izbegnu da se sretnu.Kako pišu hrvatski mediji, prvi se ispred škole pojavio biznismen, koji je u dvorištu razgovarao sa učiteljicom svog naslednika.

- Milan je pričao sa učiteljicom o novim obavezama i školskom rasporedu, raspitivao se o svemu. Kasnije je razgledao dvorište i okolinu škole. Kad je dečak video tatu, potrčao mu je u zagrljaj, a učiteljica je prokomentarisala: "Mora da vas sin nije dugo video čim se ovoliko raduje." Milan je sa osmehom rekao: "Da, od sinoć" - kaže izvor i dodaje da se ubrzo pojavila i Severina, ali je došla sa druge strane kako se ne bi susrela s bivšim partnerom.

Pevačica je na ovaj poseban dan došla u pratnji supruga Igora Kojića, koji ju je sve vreme grlio. Interesantno je da je Kojićeva do škole došla u pratnji svog PR tima, Tomislava Petrovića i drugih saradnika. Dok je Popović razgovarao sa učiteljicom, Severina se nekoliko metara dalje igrala sa sinom, a Igor ih je slikao kako bi ovekovečili ovaj poseban dan i polazak u prvi razred.
Nakon što je otpratila dečaka, pevačica je sa svojim saradnicima otišla u obližnji kafić, a onda su se pridružili ostalim roditeljima na školskoj priredbi.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak