Obuća koju treba da nosite sa helankama: Sve osim ovoga je totalni promašaj

Stil magazin 06.09.2018 08:41
Obuća koju treba da nosite sa helankama: Sve osim ovoga je totalni promašaj


Helanke su neformalan sportski odevni komad koji se najčešće nosi u sportskim prilikama uz patike, ali uz druge modele obuće mogu sjajno da izgledaju kao deo drugačijih dnevnih kombinacija.Helanke su neformalan sportski odevni komad koji se najčešće nosi u sportskim prilikama uz patike, ali uz druge modele obuće mogu sjajno da izgledaju kao deo drugačijih dnevnih kombinacija.Jedino pravilo koje treba imati na umu prilikom njihovog nošenja jeste to da ih treba zakamuflirati drugim odevnim komadima, poput tunike, haljine ili suknje, jer helanke nisu pantalone i ne bi smele da se nose samostalno.


1. Visoke čizme

Megapopularne vioske čizme koje sežu čak i do bedara kao stvorene su za nošenje uz helanke. U kombinaciji sa udobnom tunikom i kardiganom daju sjajnu jesenje-zimsku kombinaciju koja se može nositi i u dnevnim, i večernjim prilikama.


2. Ravne gležnjače

Za ležernije dnevne varijante, kombinujte helanke sa ravnim gležnjačama i komadima poput udobne vunene haljine midi dužine.


3. Gležnjače sa visokom štiklom

Za večernje kombinacije posegnite za gležnjačama sa visokom štiklom. Iglena ili blok štikla - izbor je vaš. Posebno efektno izdanje postići ćete ako helanke spojite sa modelom koji ima upečatljivu potpeticu, koja odskače od klasičnih.


4. Mokasine

Dobre stare mokasine idealne su za prelazni period i sigurno će odgovarati ženama koje ne preferiraju cipele sa visokom štiklom. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak