Prljava borba: Anđelina Džoli ponovo napada

Mondo 06.09.2018 07:50
Prljava borba: Anđelina Džoli ponovo napada


Pre nekoliko nedelja objavljeno je da je oskarovku Anđelinu Džoli napustila advokatica u brakorazvodnoj parnici s Bredom Pitom, jer su počele "prljave igre".I bila je u pravu!

Američki RadarOnline objavio je detalje koji otkrivaju da Anđelina u brakorazvodnoj parnici planira da iznese i događaj iz 1988. godine!

U pitanju je šala koju je Bred Pit izvodio s kolegom glumcem "dok se dosađivao u pauzi snimanja filma" - pokazivali su zadnjice vozačima!

Prevedeno na "Anđelinin jezik" u parnici - pokazivao je genitalije majkama s decom!

Nekadašnji publicista slavnog glumca Fil Lobel izjavio je portalu RadarOnline da se Anđelina bori prljavo kako bi dobila starateljstvo nad decom, ali i otkrio detalje Pitovog "pokazivanja".

"Snimao je film 'Cutting class' u Malibuu, na autoputu. Pozvao me je i rekao 'nećeš verovati šta se desilo - dosađivali smo se i pokazivali gola du*eta vozačima. U jednom automobilu je bila majka s detetom i pozvala je policiju", rekao je Lobel i dodao:

"Kada je policija stigla na set, producenti su ih zamolili da ne pišu prijave jer je u pitanju šala, ali su ih ipak podneli. Našao sam advokata koji je prihvatio slučaj za hiljadu dolara, što je za njega tad bilo preskupo. Uspeo je da preinači optužnicu za remećenje javnog reda i mira", dodao je on.

Remetio, ne remetio, šalio se ili ne, Anđelina će ovu optužnicu podneti kao dokaz da je nepodoban za starateljstvo nad decom.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak