'Leto u Novom Sadu' najbolji turistički film u Srbiji

Moj Novi Sad 04.09.2018 13:24
'Leto u Novom Sadu' najbolji turistički film u Srbiji


Turistička organizacija Grada Novog Sada dobitnik je prestižne nagrade Zlatni Pincum za najbolji srpski turistički film.U Velikom Gradištu, na obali Dunava, 26. avgusta započeo je deseti, jubilarni Međunarodni Festival turističkog i ekološkog filma Silver Lake Tourfilm festival – SILAFEST’18. Ovaj festival u Srbiji deo je lanca Međunarodnog komiteta festivala turističkih filmova – CIFFT i okuplja najeminentnije autore iz Evrope i celog sveta i jedini je festival turističkog filma u zemlji.

Turistička organizacija Grada Novog Sada je na SILAFEST-u nastupila sa kratkim filmovima "Leto u Novom Sadu" i "City break Novi Sad", koji su promovisani u verziji na srpskom jeziku, u trajanju od 30 sekundi i 3:33 minuta.

Ova dva filma, urađena su u okviru promocije turističke ponude grada i tematske promocije letnje kampanje.
 
- Veoma nam je bilo važno da Novi Sad putem ova dva filma promovišemo kao destinaciju za mlade, turiste željne provoda, ali i one koji vole raznovrsnu ponudu i koji su željni istraživanja od kulturne ponude, preko gradske ponude, ali i okoline, pa sve do kulinarskih specijaliteta – poručuju iz TONS.

Prema izboru internacionalnog žirija, Turistička organizacija Grada Novog Sada osvojila je prestižnu nagradu Zlatni Pincum za najbolji srpski turistički film za film "Leto u Novom Sadu", u režiji Dušana Dimića.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak