Izbor nakita otkriva karakter

Novosti 04.09.2018 12:41
Izbor nakita otkriva karakter


Modni detalj je ulaznica za pažnju, primećenost, privlačenje simpatija ili neprihvatanjeMODNI detalj je ulaznica za pažnju, primećenost, privlačenje simpatija ili neprihvatanje. Izbor nakita nije pošteđen ovog usuda i privilegije. Stručnjaci kažu da je baš on parametar kojim se mnogi rukovode kada procenjuju druge, jer nije svejedno da li se kitite dijamantima, bižuterijom, biserima, niti da li birate unikatne ili uobičajene modele. Istraživanja pokazuju da ono što stavite na sebe otkriva i vaš karakter i navike.

Upečatljivi komadi

Ukoliko najčešće kupujete velik nakit u jarkim bojama, koji upada u oči, znači da ste jaka osoba. Dominantni ste i želite da budete u centru pažnje, što vam i polazi za rukom. Imate dovoljno samopouzdanja da sve to iznesete.

Neupadljivi primerci

Ako uvek nosite minijaturne minđuše ili lančić koji se tek nazire koliko je tanak, skromni ste i povučeni. Ne volite da se izdvajate niti da vas drugi posmatraju.

Vintidž

Ovakav nakit je obično deo porodičnog nasledstva ili poklona, pa ako ga kombinujete, znači da ste sentimentalni, nežni i ženstveni. Retro modeli vam više prijaju, kao i retro pogled na svet.

Biseri

Ako je ovo vaš prvi izbor, onda ste klasični tip, ponekad i konzervativni. Uz njih se vezuju otmenost i sofisticiranost.

Unikati

Moderne devojke najviše vole ručno rađene i originalne komade, jer žele da se izdvoje iz mase. Igraju na kartu posebnosti, ali im za to treba i dobar budžet.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak