Ni tu ni tamo: Tanja Savić o školovanju sinova

Republika 04.09.2018 12:12
Ni tu ni tamo: Tanja Savić o školovanju sinova


Pevačica Tanja Savić već duže vreme boravi u Srbiji zbog brojnih poslovnih obaveza, a kako škola uveliko počinje, otkrila je da ne bi volela da joj se deca sada školuju u našoj zemlji.Pevačica Tanja Savić zbog poslovnih obaveza živi na relaciji Australija - Beograd, zbog čega nekad ispaštaju njena deca.

Naime, kako je stigao septembar i đaci su se vratili u školske klupe, njenoj deci je nešto drugačije.

- Početak školske godine za moju decu nije u septembru, pošto njima školovanje počinje u februaru. Njima tada kreće godina. Ali možda ćemo biti u Srbiji u februaru. Pitanje je gde ćemo da nastavimo školovanje, rekla je Tanja.

Ona je istakla da su njeni naslednici već nekoliko puta menjali mesto prebivališta i razred, te i da će sada ispoštovati njihovu želju i pustiti ih da ostanu u Australiji.

- Uzbuđena sam što škola kreće, ali to ne znači da je septembar početak i za moju decu. Njima škola počinje u februaru, pa ćemo možda tada biti u Srbiji, mada za sada to ne želim. Pitanje je gde ćemo da nastavljamo obrazovanje. Ne bih decu dodatno da opterećujem sada jer su već menjala škole. Bili su u Beogradu, pa u školi u Australiji, a verovatno će se jednom dogoditi da ću morati opet da ih vratim u Srbiju - rekla je pevačica. Inače, ona već godinama živi na relaciji Srbija-Australija s obzirom na to da i njen suprug Dušan Jovančević zbog posla živi na ovom toplom kontinentu.   


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak