Seksi turski milioner smuvao Eminu Jahović, od nje stariji 18 godina

Blic 01.09.2018 22:13
Seksi turski milioner smuvao Eminu Jahović, od nje stariji 18 godina


Kao bomba, u medijima je odjeknula vest da je pevačica Emina Jahović mesec dana u tajnoj vezi sa turskim milionerom Sadetinom Saranom.Gotovo svi turski mediji proteklih dana bruje o navodnoj novoj vezi pevačice Emine Jahović (36) i turskog milionera Sadetina Sarana (54).

Naime, prema pisanju tamošnje štampe, Emina se sa Sadetinom tajno viđa nešto više od mesec dana, a paparaci je prate gotovo u stopu kako bi saznali nešto više od nje.

Sadetin Saran rođen je 1964. godine u Sjedinjenim Američkim Državama. Otac mu je bio vladin službenik. Saran je sve do 12-e godine živeo je u Americi, a potom se seli u Tursku. Nakon završene srednje škole, dobio je sportsku stipendiju za Univerzitet Kentakija.

Nakon završetka Univerziteta, Saran se vraća u Tursku. Radio je u Ministarstvu kulture i turizma Republike Turske. Bio je kapiten turskog nacionalnog plivačkog tima od 1984 - 1985. godine.

Bivši menadžer Fenerbahčea, a danas predsednik Saran holdinga i Emina se poznaju još od ranijih dana, ali pevačica je sve do nedavno bila u braku sa Mustafom Sandalom. Međutim, kako se razvela od Mustafe sa kojim je bila u braku od 2008. godine, njeno srce je navodno osvojio 18 godina stariji milioner, sa kojim se tajno viđa kako ih ne bi uslikali paparaci.

Emina Jahović pre dva dana bila je meta turskih novinara koji su je ispred jednog frizerskog salona čekali više od tri sata. Kada je izašla, pitali su je da prokomentariše vezu sa Sadetinom. Ona je besno zalupila vratima, a potom ju je novinar pitao:

- Zašto se ljutite na pitanje o Sadetinu, a ako niste u vezi, zašto ne demantujete? - pitali su se okupljeni. 

S druge strane, Sadetina su mediji sačekali na Ataturk aerodromu i na pitanje o Emini, rekao je sledeće:

- Nikada ne odgovaram na ova pitanja, pa neću ni sad - rekao je on.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak