Izazvao nezapamćenu nesreću: Prešao u suprotan smer, ubio trudnicu i njenu bebu i nije prišao ni da pomogne

31.08.2018 11:26
Izazvao nezapamćenu nesreću: Prešao u suprotan smer, ubio trudnicu i njenu bebu i nije prišao ni da pomogne


Trudnica Suzana Bogdanović (33), koja je bila u devetom mesecu, poginula je u stravičnom udesu kada je sa suprugom krenula na lekarski pregled, a u njih se zakucao "mercedes" kojim je upravljao hrvatski državljanin Žarko P. (43) koji je, prema prvim informacijama, prešao u suprotnu traku, saznaje "Blic".Do stravične nesreće nakon koje su teškim telesnim povredama podlegle i trudnica i njena beba dogodila se oko 11.15 sati prekjuče.

Suzana je kobnog dana u automobilu bila sa suprugom Vitomirom, koji ju je vozio kod doktora na pregled jer je trebalo da se porodi za desetak dana.

Tada je na njihovo vozilo marke "citroen" naleteo "mercedes" kojim je upravljao Žarko P. Trudnica je u udesu zadobila teške povrede i odmah je prebačena u Opštu bolnicu u Prokuplju gde su je lekari hitno porodili carskim rezom.

Tada je započela očajnička borba lekara za njen, ali i život bebe, devojčice, koja je bila u jako teškom stanju. I Snežana i beba ubrzo su prebačene u Klinički centar u Nišu, i prilikom transporta beba je reanimirana dva puta. I pored velike borbe lekara da ih obe održe u životu, ni majka, ni beba nisu izdržale.

Automobil u kom je stradala trudnica 
Automobil u kom je stradala trudnica

Suzana je podlegla povredama istog dana oko 18 sati, dok se beba borila za život tokom cele noći, ali je u četvrtak ujutru preminula.

Nakon ove užasne tragedije stanovnici Prokuplja ostali su u šoku. Kako kažu, porodica poginule trudnice, ali i svi oni jako su kivni na vozača koji je izazvao udes, jer kako tvrde, nije ni pokušao da pomogne povređenoj trudnici.

- Vitomir je vikao: “Žena mi umire, pomozite", a taj čovek je samo izašao iz "mercedesa" sa nekom devojkom i umesto da pomognu, oni su se zagrlili - kažu prijatelji Suzane i Vitomira.

Kako dodaju, nakon toga Žarko P. i njegova saputnica otišli su da zaustave druga vozila, ali Vitomiru i Suzani nisu prilazili.

- Da li su se zagrlili od straha ili sreće što nisu povređeni, ne znam, ali bezočno je ne priskočiti ljudima u pomoć u takvoj situaciji. Otišli su onda iznad krivine navodno da zaustavljaju vozila da neko ne naleti na njih. Na tom putu je toliko redak saobraćaj da za sat prođe jedno ili dva vozila. Eto, slučaj je hteo da se baš taj luksuzni “mercedes” zakuca u njih - kažu prijatelji Bogdanovića.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak