Vodič kroz osnovni Feng Šui princip: Tri predmeta koja u vaš dom uvlače negativnu energiju

Elle 27.08.2018 12:01
Vodič kroz osnovni Feng Šui princip: Tri predmeta koja u vaš dom uvlače negativnu energiju


Prema drevnoj kineskoj veštini življenja i uređenja prostora, poznatoj kao Feng šui, određeni predmeti u našem domu prizivaju negativnu energiju i blokiraju onu pozitivnuOvo su 3 kojih hitno treba da se rešite:

1. Uvelo cveće

S obzirom na to da biljke simbolizuju rast i napredak, osušeno cveće ili uvenule biljke prema Feng šui verovanjima treba odmah izbaciti iz doma. Staro i uvenulo cveće predstavlja stagniranje i ne dopušta napredak u bilo kom pravcu. Zato se rešite starog buketića koji čuvate i odaberite novi koji će osvežiti vaš prostor.

Prema drevnoj kineskoj veštini življenja i uređenja prostora, poznatoj kao Feng šui, određeni predmeti u našem domu prizivaju negativnu energiju i blokiraju onu pozitivnu.


2. Polomljeni, napukli i nefunkcionalni predmeti 

Slomljeni i nefunkcionalni predmeti s vremenom se na negativan način manifestuju u vašem životu. Mnogo je bolje prostor ostaviti praznim nego u domu držati pocepane ili napukle stvari koje ne služe bukvalno ničemu.


3. Neželjeni pokloni  

Uprkos pozitivnim namerama, mnogi od nas su sigurnom bar jednom primili poklone koje nisu želeli. Iako možete da cenite gest, čuvanje neželjenog predmeta utiče na vaš mir i sreću. Feng šui stručnjaci smatraju da bi takve darove trebalo proslediti dalje i izbaciti ih iz svog životnog prostora. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak