Jeremić o "milostinji" Palme, Marković o KiM i manekenima

B92 25.08.2018 07:06
Jeremić o "milostinji" Palme, Marković o KiM i manekenima


Dragan Marković Palma upriličio je u petak prijem za roditelje sa više dece, stare, bolesne, nezaposlene, kojima je uručena i jednokratna novčana pomoćRoditelji sa više dece iz budžeta su dobili po 3.000 dinara po detetu, a bolesni za lekove, stari i nezaposleni po 2.000 dinara i preporuku da se jave radi zaposlenja u neku od fabrika u Jagodini. Ovaj potez Markovića na Tviteru je komentarisao lider Narodne stranke Vuk Jeremić

Jeremić je uz fotografija građana koji stoje u redu napisao: "Jagodina, leto 2018. Tiskanje osiromašenog naroda u redu za Palminu milostinju, koja se namiruje iz njihovih sopstvenih džepova. Sumrak dostojanstva u “zlatnom dobu” godina koje izjedaju skakavc".

Na Jeremićev komentar reagovao je Marković saopštenjem u kojem se navodi da je "najskuplji, a istovremeno za Srbiju najporazniji diplomata u istoriji Srbije Vuk Jeremić".

"Njegova diplomatija je Srbiju koštala milione i milione dolara, a koristi su imali samo neprijatelji Srbije, pre svega kosovski Albanci", izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

"Jeremićevo pitanje Međunarodnom sudu pravde u Hagu vezano za Kosovo i Metohiju je zabetoniralo Srbiju i vratilo je u vreme Prizrenske lige. Svetla Njujorka su za Jeremića bila jača od Srbije i to je danas adut u rukama Albanaca u Briselu. Najgore je što su to platili građani Srbije u skupim njujorškim hotelima", naveo je Marković i dodao:

"Vuče Jeremiću sram te bilo! Ti si se drznuo da kritikuješ što pomažem građanima koje si ti ostavio bez posla i bez hleba".

Marković je Jeremiću poručio i da "građani Srbije neće glasati za one čiji je jedini program mržnja prema predsedniku Srbije", kao i da je "prošlo vreme lipicanera i manekena".

"Vuče, ja ću i dalje pomagati građanima a ti nećeš više imati priliku da zavlačiš ruku u njihove džepove", naveo je Marković za kraj..

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak