Fondacija Tijana Jurić pokrenula novu kampanju

B92 24.08.2018 07:34
Fondacija Tijana Jurić pokrenula novu kampanju


Fondacija Tijana Jurić pokrenula je novu kampanju "Ćutanje nije rešenje. Zaštitite decu".Kampanja je pokrenuta u cilju podsećanja države i ponovnog skretanja pažnje javnosti o potrebi za uvođenjem kazne doživotnog zatvora.

Kampanja je počela pripremom bilborda koji će u narednih mesec dana biti postavljeni u dvadeset gradova u Srbiji a rešenja koja će se naći na bilbordima prikazuju uplakanu decu i slogane "160.000 potpisa nije dovoljno?", "Koliko još dece treba da izgubimo?", "Ćutanje nije rešenje. Zaštitite decu".

" Ova kampanja nikoga ne bi trebalo da iznenadi. Mi smo već najavljivali da nećemo stati dok se nešto ne promeni, a podsećam, zahtevamo da se Krivični zakon izmeni uvođenjem kazne doživotnog zatvora za najteže oblike teških krivičnih dela koja su za posledicu imala smrtni ishod deteta, maloletnika ili trudne žene, rekao je Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić.

Kampanja "Ćutanje nije rešenje. Zaštitite decu" trajaće sve dok se nešto ne promeni u korist bezbednosti dece, navodi se u saopštenju.

Osim na bilbordima, poruke i vizuelna rešenja nove kampanje naći će se na plakatima, video materijalu i u brošurama koje će biti deljene građanima Srbije.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak