Jeremić: Premijerka zanemela, Brnabić:Neću Vuče u tvoje blato

RTV 23.08.2018 05:52
Jeremić: Premijerka zanemela, Brnabić:Neću Vuče u tvoje blato


Neću Vuče u tvoje blato, suština je odgovora premijerke Ane Brnabić na nove tvitove šefa Narodne stranke Vuka Jeremića, koji je to što premijerka nije odgovorila na njegove prethodne tvitove protumačio, najnovijim - "premijerka zanemela"Neću Vuče u tvoje blato, suština je odgovora premijerke Ane Brnabić na nove tvitove šefa Narodne stranke Vuka Jeremića, koji je to što premijerka nije odgovorila na njegove prethodne tvitove protumačio, najnovijim - "premijerka zanemela".

"Posle žestokih odgovora na moje komentare o korupciji, @anabrnabic je zanemela na dokumenta kojima sam to potkrepio. Nije znala da postoje? Ili je stigla packa od šefa da se mane direktnog dijaloga sa mnom, jer joj tu neminovno sledi deblji kraj? Šta god da je, bedno je", napisao je Jeremić na toj društvenoj mreži.

Ubrzo je usledio odgovor premijerke Srbije:

"Vuče, izvini, ali ja ne mogu da se valjam u ovom blatu sa tobom...", napisala je Brnabić na svom tviter nalogu.

Premijerka dodala i da nema vremena, koliko god to bilo zanimljivo i koliko god joj je primamljivo da mu odgovori na svaku laž i uvredu.

"Čoveče, da li si ti uopšte svestan u kakvom stanju ste zemlju ostavili i šta sada sve treba uraditi?", navela je Brnabićeva.

Jeremić je u odgovoru napisao još dva tvita, a u jednom kaže da bi premijerka trebalo da mu se obraća sa "vi".

On je, inače, predsednicu vlade početkom meseca nazvao "kreaturom", koja se, po njemu, sticajem okolnosti našla na toj poziciji.

U polemici koju je Jeremić započeo početkom ove sedmice, aluzijama na navodne sumnjive poslove porodice Brnabić, premijerka je poručila Jeremiću da nije ona, nego on dobio 200.000 dolara od katarske ambasade u Berlinu i da treba da objasni zašta je dobio taj novac.

"Vuče, čestitam ti na još jednom muškom i junačkom napadu. Nešto si ti ipak pogrešio... Nisam ja dobila $200.000 od katarske ambasade u Berlinu, nego ti. A, što se lopovluka i korupcije tiče, ti i tvoje kolege neprevaziđeni ste u savremenoj srpskoj istoriji. Aj' ostaj mi zdravo!", napisala je Brnabić odgovarajući na Jeremićev tvit.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak