Kusturica: Uzalud mi prete

Novosti 22.08.2018 12:06
Kusturica: Uzalud mi prete


Čuveni režiser pred drugu posetu Krimu. Završavam knjigu po DostojevskomREDITELj, muzičar i pisac Emir Kusturica je pred svoju drugu posetu Krimu, gde će večeras održati koncert sa svojim "No smoking orkestrom", izjavio da se ne plaši sankcija Zapada ili Ukrajine, kojima mu prete upravo zbog Krima.

- Uvek radim onako kako mislim da je ispravno - rekao je Kusturica agenciji TASS odgovarajući na pitanje da li se plaši da će biti sankcionisan, i dodao da je došao da održi koncert na Krimu, jer je njegov bend prošlog leta tamo dočekan "veoma toplo".

- Objavili smo novi album, imamo novi šou i stvari koje će iznenaditi publiku, pa zašto da to ne uradimo ponovo - izjavio je Kusturica, čiji će bend u Jalti promovisati novi album "Korps diplomatik", objavljen u martu.

Kusturica je ponovio da trenutno piše knjigu po romanima Dostojevskog, blisku njegovom "Idiotu" i "Zločinu i kazni".

- Planiram da je dovršim do septembra, a potom će biti napisan scenario po knjizi i film će biti snimljen u Kini i Francuskoj - najavio je reditelj i objasnio "da namerava da uključi ideje Dostojevskog u sadašnju stvarnost Kine", a nije odbacio ni mogućnost da u budućnosti realizuje jedan od svojih projekata i na Krimu.  


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak