Okršaj Ane Brnabić i Jeremića na Twitteru

Mondo 21.08.2018 13:25
Okršaj Ane Brnabić i Jeremića na Twitteru


Premijerka Ana Brnabić poručila je Vuku Jeremiću u polemici na Twitteru da nije ona dobila 200.000 dolara od katarske ambasade u Berlinu, već on.Brnabić je rekla i da Jeremić treba da objasni zbog čega je dobio taj novac i ocenila da su "on i njegove kolege neprevaziđeni što se lopovluka i korupcije tiče u savremenoj srpskoj istoriji".

Jeremić je na Twitteru napisao da "porodica Brnabić računa na to da će nakon pada diktature moći slobodno da živi u inostranstvu uživajući u imetku stečenom tokom fingiranja premijerske funkcije. Jedino se tako može objasniti nonšalancija sa kojom se odnose prema očiglednom sukobu interesa. Jako se varaju", napisao je Jeremić.

Brnabić je odgovarajući na Jeremićev tvit napisala:

"Vuče, čestitam ti na još jednom muškom i junačkom napadu. Nešto si ti ipak pogrešio... Nisam ja dobila $200.000 od katarske ambasade u Berlinu, nego ti. A što se lopovluka i korupcije tiče, ti i tvoje kolege neprevaziđeni ste u savremenoj srpskoj istoriji. Aj" ostaj mi zdravo!", napisala je Brnabić odgovarajući na Jeremićev tvit.

Usledio je Jeremićev odgovor.

"Gospođo Brnabić (ili Nemanjić), na vlasti ste već 6 godina i detaljno ste ispitivali sve moje finansije - legalno i nelegalno. Niste pronašli ama baš ništa sporno - da jeste, odavno bih imao posla sa istražnim organima. Ali Vama i Vašem bratu neće biti utočišta - obećavam".

Brnabić je još navela: "Nemoj da se nerviraš. Pomenem Katar i odmah planeš... Šta je problem objasniti za šta se dobilo $200.000 od strane ambasade iz strane zemlje?? Što se obećanja tiče, uvek si umeo da obećaš...".IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak