Besplatna razmena udžbenika u NS Bloku

Novi Sad.com 17.08.2018 13:26
Besplatna razmena udžbenika u NS Bloku


Razmena udžbenika za osnovnu i srednju školu biće organizovana od 20. avgusta do 7. setpembra prostorijama Udruženja građana "NS blok", Trg Marije Trandafil 4.Udruženje građana NS blok organizuje i ove godine, osmu po redu, akciju besplatne razmene udžbenika za osnovnu i srednju školu. Osim udžbenika, razmena se odnosi i na lektire, školsku opremu i pribor.

Razmena će biti održati u prostorijama NS bloka, na adresi Trg Marije Trandafil 4, svakog radnog dana od 12 do 20 časova i trajaće od 20. avgusta do 07. septembra.

- Svaki početak školske godine utiče na kućni budžet i ovom akcijom naše udruženje želi da pomogne roditeljima i učenicima, kako bi obezbedili udžbenike i uštedeli novac – navodi NS blok u saopštenju.

Pozivaju sve zainteresovane da se priključe akciji tako što će poneti udžbenike, lektire i školsku opremu koju žele da razmene.

Detaljnije informacije zainteresovani mogu dobiti putem telefona 021/661-5503 i 065/580-1366, putem mejla grupagradjanansblok@gmail.com ili Facebook-a https://www.facebook.com/nsblok.gg


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak