Počeo kamp "Košarka bez granica": Zvezde NBA lige u Beogradu

RTV 17.08.2018 11:52
Počeo kamp "Košarka bez granica": Zvezde NBA lige u Beogradu


Žarkovo je ovih dana košarkaški centar sveta – počeo kamp Košarka bez granica.Kamp "Košarka bez granica Evropa 2018" počeo je u Beogradu, u sportskoj hali u Žarkovu, uz učešće velikih imena ovog sporta poput čuvenog NBA trenera Grega Popoviča i asova Žarka Paspalja, Predraga Stojakovića, Vladimira Radmanovića, Saše Pavovića, Radoslava Nesterovića, ali i Nikole Jokića, Nikole Vučevića i Bobana Marjanovića. ...

Najviše pažnje izazvao je Popovič, čuveni trener San Antonija, koji je istakao da uvek voli da dođe u Srbiju, zemlju odakle su njegovi koreni.

"Uvek uživam ovde, u društvu prijatelja, volim dobru hranu i vino, sinoć sam bio sa Dudom Ivkovićem, tu je naravno i Žarka Paspalj. Kampovi poput ovog su sjajna prilika da se okupe mnogi bivši igrači, treneri, da pomognu i vrate nešto zajednici i siguran sam da će mladi momci i devojke uživati", rekao je Popovič novinarima.
Počeo kamp "Košarka bez granica": Zvezde NBA lige u Beogradu

Predrag Stojaković je takođe istakao da mu je zadovoljstvo što ima priliku da bude u društvu velikih asova, a pričao je i o ambicijama Sakramenta, gde je asistent generalnog menadžera Vlade Divca.

"Tu su Bogdan Bogdanović, igra sjajno, pravi je borac, podiže lestvicu, verujem da će biti još bolji naredne sezone. Stigao je i Nemanja Bjelica, očekujemo da kao tim napredujemo", rekao je Stojaković.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak