Poplava u Ulici kralja Milana, nema saobraćaja

Mondo 16.08.2018 09:50
Poplava u Ulici kralja Milana, nema saobraćaja


U Ulici kralja Milana pukla je vodovodna cev, zbog čega se izlila velika količina vode. Saobraćaj u jednoj od glavnih beograskih ulica je zaustavljen. Stanari te i okolnih ulica bez vode!Pucanje cevi izazvalo je podizanje i pucanje asfalta.

Očekuje se da će kvar biti saniran do popodneva, do kada je i zatvoren saobraćaj.

Kvar je prijavljen oko 1 sat posle ponoći, a voda je zatvorena u 4 sata.

Kako su rekli u beogradskom vodovodu, u pitanju je veći kvar koji će biti saniran do 15 časova.

Trolejbuske linije 19, 21, 22 i 29 biće u prekidu dok se ne sanira kvar, a umesto njih ići će autobusi od Slavije.

Autobus na liniji 31 ići će izmenjenom trasom.

Ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” su na terenu i saniraju kvar na velikom magistralnom vodu koji vodom za piće snabdeva Ulicu kralja Milana, Slaviju i taj deo grada do Terazija, izjavio je za „Beoinfo” vršilac dužnosti sekretara za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš.

"Do kvara je došlo u ranim jutarnjim časovima, a u pitanju je stara magistralna cev, jedna od najstarijih u centru Beograda. Najveći deo kvara je u trotoaru, ali nažalost deo cevi koji će morati da se zameni u toku dana nalazi se i na kolovozu. Ekipe 'Vodovoda i kanalizacije' izvodiće građevinske radove do popodnevnih časova, a po završetku tog posla JKP „Beograd-put” će uraditi završni sloj asfalta u zoni koja je oštećena", objasnio je Glavaš.

Prema njegovim rečima, bez vode je trenutno zona Kralja Milana, od Ulice Svetozara Markovića, sa delom te ulice, do Kneza Miloša. Na terenu su već postavljene cisterne sa vodom za piće za sugrađane koji zbog ovog kvara nemaju vodu.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak