Barbara bi napunila 17 godina: Roditelji još očajniji na njen rođendan, i dalje čekaju devojčicu da se vrati kući

Telegraf 15.08.2018 11:37
Barbara bi napunila 17 godina: Roditelji još očajniji na njen rođendan, i dalje čekaju devojčicu da se vrati kući


Nestanak Barbare Vitez (16), devojčice iz Sente kojoj se od novembra 2016. godine gubi svaki trag, i danas, skoro dve godine kasnije je obavijen velom tajne.Potraga ni posle toliko vremena nije dobila epilog, a roditelji devojčice, Endre i Melinda, i dalje čekaju da se Barbara vrati kući. Jučerašnji dan u domu porodice Vitez bio je obavijen tugom.

Barbara je juče napunila 17 godina, a umesto da se vesele uz rođendansku tortu, njeni roditelji još više su potonuli u očaj jer od njihove mezimice i dalje nema traga ni glasa.

Melinda Vitez, majka devojčice kaže da je bol juče bio, ako je to ikako moguće - još jači.

Potresan Fejsbuk status Barbarinog (15) oca koja je nestala pre 4 meseca kada je otišla na rođendan (FOTO)

- Pre 17 godina smo postali srećni roditelji, a danas tugujemo. Nemamo nikakve nove informacije, ne znamo gde je Barbara i čini se da nećemo ni saznati.
- Muž mi se razboleo, ja sam očajna jer je i dalje čekam da dođe, da se pojavi... - kaže Melinda kroz suze za Espreso.

Barbara Vitez se inače, prema priči dečaka koji su bili s njom kobne noći, popela na stub mosta, upala u Tisu i posle je više nisu videli. Njeni roditelji pak ne veruju u tu verziju događaja i tvrde da im je ćerka oteta i da je živa.

I nakon opsežne višemesečne potrage njeno telo nikad nije pronađeno. Za Barbarom je nedavno raspisana i Interpolova žuta poternica. U međuvremenu se pojavila i fotografija za koju Endre i Melinda Vitez tvrde da je na njoj njihova ćerka.

Barbara je, prema tvrdnjama porodice, jednom prilikom koristila internet i dopisivala se preko lajv četa sa ljudima koji im pomažu u potrazi za njom. Postoje i fotografije tog četa, ali uvidom u njih ne može se sa sigurnošću potvrditi da je na njima Barbara.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak