Obradović: Ustav i zakon da važe za sve

RTS 14.08.2018 09:51
Obradović: Ustav i zakon da važe za sve


Predsednik Dveri Boško Obradović rekao je da režimski mediji i razni funkcioneri SNS-a i analitičari "daju sulude izjave da on poziva na krvoproliće", i da je on samo tražio da Ustav i zakon važe jednako i za predsednika Republike kao i za svakog građanina."Već 48 sati je prošlo a nisam uhapšen iako su to javno tražili ministar vojni i ministar policije. Kako je to moguće ako sam stvarno nešto kriv? I zašto bih ja trebao da budem uhapšen? Samo zato što sam tražio poštovanje Ustava?", pitao je Obradović na konferenciji za novinare a saopštila je Informativna služba Dveri.

Obradović je rekao da, kada predsednik zagovara razgraničenje, to znači priznanje nezavisnosti Kosova i otuđenje teritorije Srbije.

"Onda on mora da odgovara kao i svaki drugi građanin Srbije po krivičnom zakonu za krivično delo kršenje teritorijalnog suvereniteta i integriteta", rekao je Obradović.

Prema njegovom mišljenju, predsednik ovakvim delovanjem potpomaže stvaranje Velike Albanije i upravo zato službe bezbednosti treba da reaguju, navodi se u saopštenju.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak