Potresan govor Mire Banjac posvećen Mandi: Ja živa, a njega nema

Novosti 13.08.2018 12:27
Potresan govor Mire Banjac posvećen Mandi: Ja živa, a njega nema


Na devetim "Danima Danile Bate Stojkovića" u Vrnjačkoj Banji ove godine su zasađena drveća u čast velikanima Ljubiši Samrdziću i Nebojši GlogovcuDogađaju su prisustvovali Dragan Vujić Vujke, Milan Kalinić, Srđan Ivanović, i velika, neponovljiva Mira Banjac koja je tokom karijere mnogo puta glumila Batinu suprugu.

- Došla sam da vidim gde će biti zasađeno moje drvo - rekla je Mira dok su joj okupljeni ljudi poručili da još nije vreme za rastanak.

Inače, Mira je u petak na svečanom otvaranju manifestacije "Dani Bate Stojkovića" u Vrnjačkoj Banji u amfiteatru "Danilo Bata Stojković" dodelila posthumnu zahvalnicu preminulom Miloradu Mandiću Mandi.

Mira se sa suzama u očima prisetila Mande i nagradu uručila Draganu Vujiću Vujketu, venčanom kumu preminulog glumca.

- Ja živa, a njega nema. Vrlo teško sam prebolela odlazak toliko mladih gotovo u jednom momentu. Vrlo mi je bolno da predam ovaj mali ali za nas veliki posmrtni dar Miloradu Mandiću Mandi - rekla je glumica.

Pre Smokiji i Glogija, zasađena su drveća i u čast Bate Stojkovića, Milorada Mandića Mande, Marinka Madzgalja, Bate Zivojinovića, Dragana Nikolića i Petara Kralja.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak