Gledaj majku, biraj sina

Novosti 13.08.2018 12:15
Gledaj majku, biraj sina


Dobar je znak ako vam se partnerova majka svidi na prvu loptu jer to obično znači da imate dosta toga zajedničkogMUŠKARCI su ono što su njihove majke od njih napravile - kaže jedna izreka. I zaista, majka i te kako utiče na to kakav će muškarac sin postati i još više, kakav će odnos imati sa ženama.

Bračni terapeut Trejsi Koks ističe da je važno da muškarac ima zdravu vezu sa majkom. Nije dobro ni da je obožava, ni da je prezire ili da nema nikakav odnos sa njom.

Muškarac koji mrzi svoju majku mrzi i druge žene, tvrdi Koksova. Ako upoznate muškarca koji stalno ismeva svoju majku, bilo iza njenih leđa ili otvoreno, bežite od njega. Jer, pitanje je trenutka kad će to početi da radi sa vama. Što je njegova mržnja prema njoj dublja, to je otrovni efekat na ljubavne veze jači.

Ako je, s druge strane, preterano vezan, odgovara na njene pozive u svakom trenutku šta god radio, odlazi u drugu prostoriju kao da priča sa ljubavnicom, ona ga tretira kao da joj je muž, ne sin, to su znaci koji ne obećavaju.

Kad upoznajete majku svog partnera, obratite pažnju na ono što ste pomislili. Dobar je znak ako vam se njegova majka svidi na prvu loptu jer to obično znači da imate dosta toga zajedničkog. Ako ste, pak, njena sušta suprotnost, to obično ne miriše na dobro. Kad muškarac ima dobar odnos sa majkom, velika je verovatnoća da će izabrati ženu koja podseća na nju. Ako je ona bila domaćica, muškarac će verovatno birati tradicionalni tip devojke koja voli da ostaje kod kuće. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak