Prvi rezultati istrage: Droga motiv za obračun sa Stojanovićem; Misica jedva čeka da ide kući

Novosti 13.08.2018 10:03
Prvi rezultati istrage: Droga motiv za obračun sa Stojanovićem; Misica jedva čeka da ide kući


Prvi rezultati istrage posle stravične eksplozije u Zemunu. Nije žrtva sukoba klanova. Misicu upoznao u MarbeljiU istrazi podmetanja eksplozivne naprave ispod sedišta „audija“ Strahinje Stojanovića (28) u zemunskom naselju Nova Galenika došlo se do operativnih saznanja da je na meti bombaša bio zbog svojih nelegalnih poslova. Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, postojale su indicije da je pokušavao nekoliko puta „da ukloni konkurenciju“ ali da su oni u noći između petka i subote bili brži.

Izvori našeg lista iz istrage navode da Stojanović nije žrtva sukoba dva klana (Bojović i Šaranović), već da on „vuče repove“ zbog kojih su nekada ubijeni i njemu bliski ljudi. Reč je o poslovima sa one strane zakona i borbe za prevlast na crnom tržištu narkotika. Stojanović je, inače, u pauzama između robija boravio u Marbelji odakle, najverovatnije, i potiče poznanstvo sa misicom i modelom Olac Bilbao Gonzales (20), koja je teško povređena u ovoj eksploziji.

Bivša misica ovog poznatog španskog letovališta u međuvremenu je saslušana, baš kao i Stojanović sa kojim je bila u automobilu u trenutku detonacije. Kako "Novosti" saznaju, ona nije inspektorima iz beogradske policije mogla da otkrije više detalja o napadu koji je preživela. Još u šoku, mlada Špankinja želi što pre da se oporavi, kako bi mogla da ode iz Srbije. Strahinja u svojoj izjavi policiji, isto kao i njegova prijateljica, nije otkrio mnogo korisnih detalja u vezi sa pozadinom eksplozije.

Eksploziv se aktivirao nakon što je Stojanović izašao iz automobila kako bi se vratio do stana.

KRICI DEVOJKE

Malobrojni očevici koji su se našli u blizini uništenog vozila čuli su krike povređene devojke, koja je obilno krvarila. Ona je uspela da se udalji od "audija". Hitna pomoć je ubrzo stigla i devojka je prebačena u KBC Zemun, gde joj je stabilizovano stanje.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak