Izmena trasa linija 3 i 13 produžena do 12. septembra

Radio 021 10.08.2018 15:43
Izmena trasa linija 3 i 13 produžena do 12. septembra


Autobusi GSP-a na linijama 3 i 13 saobraćaće izmenjenom trasom do 12. septembra zbog rekobnstrukcije vodovodne mreže u Ulici Janka Čmelika na Detelinari.Autobusi na ovim linijama menjaju trasu kretanja na sledeći način:
 
Linija 3:
 
Smer iz Petrovaradina: Od raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića autobusi saobraćaju pravo Ulicom Kornelija Stankovića do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića, na kružnom toku polukružno okreću i čekaju na autobuskom stajalištu u Ulici Kornelija Stankovića-Bulevar Evropa (stajalište linije broj 7a) do narednog polaska.
 
Smer sa Detelinare: Autobusi kao polaznu stanicu koriste stajalište u Ulici Kornelija Stankovića-Bulevar Evropa (stajalište linije broj 7a), saobraćaju pravo Ulicom Kornelija Stankovića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Linija 13
 
Smer sa Univerziteta: Autobusi saobraćaju Bulevarom Evrope do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića, na kružnom toku polukružno okreću i do narednog polaska čekaju na autobuskom stajalištu na Bulevaru Evrope-Bulevaru vojvode Stepe.
 
Smer sa Detelinare: Autobusi kao polazno stajalište koriste stanicu na Bulevaru Evropa-Bulevaru vojvode Stepe, saobraćaju pravo Bulevarom Evrope i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak