Nakon Aleksandrinog brata, oglasila se i najbolja drugarica: "Njena smrt je misterija!"

Telegraf 10.08.2018 10:46
Nakon Aleksandrinog brata, oglasila se i najbolja drugarica: "Njena smrt je misterija!"


Drugarica mlade Novosađanke, Aleksandre Božić (20) koja se u subotu posle ponoći ubila skokom sa Mosta slobode u ovom Novom Sadu, rekla je da je uvek bila vesela i i pozitivna.- Skoro svaki dan su bile zajedno, ovo je užasno. Njena smrt je za sve nas misterija - izjavila je za Blic.

Aleksandrino telo pronađeno je dva dana kasnije nakon izjava svedoka da su videli mladu devojku, koja je odgovarala Aleksandrinom opisu, kako skače sa mosta oko dva sata posle ponoći.

Njen nestanak je u nedelju ujutru policiji prijavila porodica, kada su shvatili da se Aleksandra nije vratila kući iz provoda, što se nikada pre nije dogodilo.

Prijatelji mlade Novosađanke, koja je pohađala dva fakulteta, u šoku su zbog samoubistva drugarice za koju kažu da nije imala nijedan problem.

- I dalje ne možemo da verujemo šta se desilo. Ona se uvek šalila, čak i na svoj račun. Bila je najpozitivnija osoba koju sam upoznala - rekla je ona.

I Aleksandrin brat ne može da veruje da se ubila; Foto: Privatna arhiva, Fcebook/Luka Bozic
Devojka dodaje da se sa Aleksandrom družila osam godina i da su bile najbolje drugarice.

- Svuda smo išle zajedno. Bila je nasmejana, retko tužna i nervozna. Njena smrt nam je misterija - rekla je ona za Kurir.

Aleksandrino samoubistvo šok je i za njenu porodicu koja takođe kaže da ništa nije ukazivalo da će dići ruku na sebe. Kako su ispričali, planirali su letovanje, Aleksandra je upisala drugi fakultet i bila je jako ponosna na to. Kobne noći bila je u provodu sa prijateljima i bratom.

Oko dva ujutro rekla je da bi da ide kući, brat joj je rekao da će ostati još. Pozvala je taksi, zamolila da je odveze do stanice pred Most slobode, platila vožnju i izašla. Peške je došla do mosta i skočila u Dunav. Zbog čega, za sada ne zna niko.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak