Kijanu Rivs – Zvezda za koju je vreme stalo

Story 09.08.2018 20:56
Kijanu Rivs – Zvezda za koju je vreme stalo


Ne, ovako ne izgledaju muškarci koji će u septembru proslaviti pedeset četvrti rođendan!Doduše, mogu da izgledaju, ali pod uslovom da su se toliko često družili sa plastičnim hirurzima da su im oni ušli u krug najboljih prijatelja. Međutim, to bi bilo u suprotnosti sa životnom filozofijom Kijanua Rivsa.

S druge strane, on pobija i verovanje kako težak život ostavlja tragove na našem licu. Pre no što je postao jedna od najvećih filmskih zvezda, život ga nije nimalo mazio.

Možda su, ipak, u pravu oni koji zasluge za Kijanovu mladolikost pripisuju činjenici da u njegovim venama teče krv nekoliko naroda.

Poznato je da je njegov otac kinesko-havajskog porekla, a da mu je majka Britanka. Bez obzira na to šta je u pitanju, mnogi kažu da gledajući Kijanuove fotografije iz vremena kada je igrao u “Matriksu” i danas, najveća razlika je u – frizuri.

Glumac je jedan od retkih zvezda koji ne žive u vili, nema telohranitelje, vozi se gradskim prevozom i ne nosi skupu garderobu.

Kijanu je imao teško detinjstvo i iz tog razloga se uvek trudi da ga slava ne digne već da i tada živi kao svaki prosečan čovek.

Vrtoglavu zaradu od filma „Matriks“ donirao je, i to u iznosu od 70 odsto, bolnicama.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak