Pevačica ponovo stala na ludi kamen: Goga Sekulić se venčala u tajnosti

Alo 09.08.2018 20:44
Pevačica ponovo stala na ludi kamen: Goga Sekulić se venčala u tajnosti


Pevačica Goga Sekulić otkrila je da se svom izabraniku Urošu Domanoviću, s kojim čeka dete, na tajnoj ceremoniji venčanja zaklela na večnu ljubav, kao i da planira to uskoro da ponovi u pravoslavnoj crkvi u Beogradu…Pevačica Goga Sekulić (41) pre nešto više od pet meseci saznala je da je u blagoslovenom stanju. 

Ona i njen petnaest godina mlađi izabranik, sportista Uroš Domanović (26), u decembru će postati roditelji dečaka kome još nisu odabrali ime, te su doneli odluku da, kada za to dođe vreme, svom nasledniku daju dva imena. Goga nam je otkrila da će njen sin biti rođen u bračnoj zajednici.

Naime, nakon veribe u Švajcarskoj, zaljubljeni par odlučio je da svoju ljubav kruniše brakom te su organizovali malo intimno venčanje, a posle toga i proslavu za porodicu i prijatelje u jednom ciriškom restoranu na jezeru.

– Nisam želela da govorim o svojim planovima, pa ni samoj ceremoniji sklapanja braka, jer sam živi dokaz koliko bolno život ume da vas demantuje.

Podsetimo, pevačica je pre pet godina ostala bez prvog muža Igora Ramovića, i to posle samo dva meseca braka, koji je preminuo u Nemačkoj od raka pankreasa u 41. godini.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak