Vučić: Nijedna odluka neće biti doneta bez kosovskih Srba

Beta 08.08.2018 19:58
Vučić: Nijedna odluka neće biti doneta bez kosovskih Srba


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas Srbima na Kosovu i Metohiji da nijedna odluka neće biti doneta bez njih i da će im se obratiti u septembru.Vučić se telefonski obratio Srbima okupljenim na sastanku sa direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju Markom Djurićem na Teničkom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici.

"Nijednu odluku bez vas nećemo da donesemo a ja ću u septembru mesecu da se obratim svim Srbima na Kosovu i Metohiji i da razgovaram sa svima vama. Želim da zajednički radimo i planiramo i živimo. Srbija je sa vama, Srbija je uz vas i uvek će biti tu", rekao je Vućić, a prenosi TV Most na svom portalu.

On je dodao su dogadjaji prošle nedelje pokazali ko su oni koji ne žele da Srbi imaju bilo šta na Kosovu, da mogu da žive kao ljudi i ko su oni koji su protiv prisustva Srbije na Kosovu.

"Daleko smo mi od bilo kakvog rešenja i zato ćemo nastaviti da se borimo i molim vas za podršku jer vi sa KiM znate ko se bori za Kosovo i Metohiju a ko ne", rekao je Vučić.

Djurić je rekao da se ponosi izdržljivošću i hrabrošću Srba sa Kosova i zahvalio predstavnicima Srpske liste i narodu "koji je prepoznao i shvatio značaj ujedinjenja oko politike Beograda i države Srbije".

"Uspeli smo da u teškom i neizvesnom vremenu u ruke državi Srbiji stavimo najsnažniji adut – slogu srpskog naroda i političkih predstavnika na Kosovu i Metohiji", rekao je Djurić, a prenosi TV Most.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak