Užas na Adi Ciganliji: Satarom i nožem isekli momka i devojku

Blic 08.08.2018 13:00
Užas na Adi Ciganliji: Satarom i nožem isekli momka i devojku


Prava drama odigrala se preksinoć na terenu za odbojku na Adi Ciganliji, kada su mladić Igor P. i devojka Anđela J. napadnuti satarom i nožem!Odbojka na pesku na novobeogradskoj strani Ade Ciganlije preksinoć se samo srećom nije pretvorila u veću tragediju. Naime, na terenu za odbojku na pesku, koji je u sklopu kafića "Ibica", kako nezvanično saznajemo, grupa mladića i devojaka regularno je došla na rezervisani večernji termin.

Kako su ispričali očevici, oko 22 sata, pred samo zatvaranje lokala, u jednom trenutku čuli su pometnju i videli nekoliko mladića kako beže odatle.

- Čini mi se da ih je bilo trojica-četvorica. Čuli smo da je neko napadnut satarom. Sve se desilo veoma brzo. Kako sam se okrenuo, video sam nekoliko muškaraca kako beže, dok nekoliko ljudi stoji iza lokala, kod terena, u šoku sa vidljivim ranama - kaže jedan od očevidaca.

Da li je do sukoba došlo među posetiocima koji su igrali odbojku ili su napadači došli sa hladnim oružjem jer su znali da je njihova meta tu, istražuje se.

Kako saznajemo od izvora upoznatih sa ovim slučajem, u napadu je nožem povređena Anđela J, a satarom je napadnut Igor P. (32). Kako su nam ispričali očevici, povređeni su se privatnim vozilima odvezli u bolnice, Anđela u Urgentni centar, Igor na Vojno-medicinsku akademiju.

Policija je obavila uviđaj, a kamere iz kafića "Ibica" snimile su čitav napad. Ukoliko snimci nadzornih kamera pomognu u identifikaciji napadača, i ukoliko im se uđe u trag, a ukoliko su mladić i devojka zadobili teške telesne povrede, napadači za ovo krivično delo mogu biti kažnjeni i zatvorskom kaznom od pet godina ili više.

Takođe, policija traga i za pomenutim oružjem, a istražuje se šta je motiv napada.

Bez komentara

Juče u kafiću "Ibiza" nisu želeli da daju zvanične izjave za medije. Teren za odbojku na pesku bio je zaključan, lažaljke ispomerane, ali nije bilo tragova krvi koji bi ukazivali na napad od prethodne večeri.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak