Američka pevačica Demi Lovato protekle dve nedelje provela je u bolnici gde je lečena zbog predoziranja narkoticima. Kako prenose strani mediji, pevačica je konačno puštena iz bolnice, odakle će nastaviti lečenje u rehabilitacionom centru za zavisnike. A pre nego što ode u centar, pevačica se oglasila na Instagramu.

Naime, pevačica je na svom profilu objavila dirljivu poruku, kojom je fanovima poručila da se neće predati zavisnosti i da će nastaviti da se bori dok ponovo ne otrezni.

"Oduvek sam bila otvorena kada je moja borba sa zavisnošću u pitanju. Naučila sam da ovo nije bolest koja tek tek nestane, to je nešto sa čime moram da nastavim da se borim i sa čime se još nisam izborila.

Želim da zahvalim Bogu što me je spasao i što sam dobro. Svim svojim fanovima poručujem da sam zahvalna na ljubavi i podršci koju su mi pružili protekle nedelje. Vaše pozitiven reči i molitive vodile su me kroz ove teške dane.

Želim da se zahvalim svojoj porodici, timu, bolnici koji su sve vreme bili na mojoj strani. Bez nih ja ne bih bila ovde i ne bih vam ovo pisala. Sada mi je potrebno vreme kako bih se koncentrisala i na svoju trezvenost i na svoj put ka oporavku. Ljubav koju mi mi pokazujete nikada neću zaboraviti. I jedva čekam dan kada ću moći da kažem da sam na drugoj strani. Nastaviću da se borim", napisala je Demi.