Moj bronzer može to: 5 novih načina da iskoristite omiljeni makeup alat

Cosmopolitan 07.08.2018 14:24
Moj bronzer može to: 5 novih načina da iskoristite omiljeni makeup alat


Bronzer je upravo postao multifunkcionalan! Odaberite svoj omiljeni proizvod ovog tipa i počnite sa eksperimentisanjem!Alternativna senka

Bronzer je savršena zamena za senku za oči, pa ga možete korisititi u tu svrhu. Nanesite ga na kapke i blendajte dok ne dobijete željenu boju i oblik senke.

Popunite obrve

“Četkicom za obrve najpre pređite preko obrva, kako biste ih raščešljali,” kaže makeup ekspert Keli Bejker. “Zatim, kosom četkicom za ajlajner popunite i pojačajte boju obrva koristeći upravo bronzer.”

Akcenat na jagodicama

Napućite se, te nanesite bronzer na udubljenja tačno ispod jagodičnih kostiju. Dodajte proizvod na bradu i čelo kako biste završili konturisanje lica.

Celulit?

Bronzer vam može pomoći da zamaskirate vidljivi celulit. Pufnastom četkicom ga nanesite na problematične zone koristeći kružne pokrete i niko neće primetiti tu dosadnu pomorandžinu koru!

Čista kosa za tren

Većina bronzera sačinjena je od minerala ili gline, što znači da ovi proizvodi mogu apsorbovati nakupljena ulja sa temena glave. Brinete mogu koristiti prah bronzera sa mat formulom umesto šampona za suvo pranje. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak