Fiat Panda Waze: Aplikacija na točkovima

Novosti 06.08.2018 18:40
Fiat Panda Waze: Aplikacija na točkovima


Waze je mnogo više od navigacije. Uz pomoć nje "panda" sada izbegava gužve u saobraćaju, vodi vas do auto-servisa ili vas i podseća gde ste parkiraliFIJAT panda" je prvi gradski automobil koji je poneo ime Waze. Ovaj model integriše Waze aplikaciju za navigaciju čineći da "panda" postane najviše prilagođena i povezana sa društvenim mrežama i medijima.

Waze je mnogo više od navigacije. Uz pomoć nje "panda" sada izbegava gužve u saobraćaju, vodi vas do auto-servisa ili vas i podseća gde ste parkirali.

Razvijena u kompaniji "Mopar", integracija aplikacija Waze i Panda Uconnect sistem omogućava vozačima da izbegnu gužve u saobraćaju i pronađu najbolju putanju uz pomoć saveta iz zajednice koji se dele u realnom vremenu i uz momentalno prilagođavanje planirane putanje kretanja, uz još mnoštvo drugih funkcija.

"Panda Waze" će postepeno stizati u sve "Fijatove" prodajne salone širom Evrope sa cenama koje će varirati od tržišta do tržišta.

Ovaj model je najprodavaniji gradski automobil u Evropi već 14 godina zaredom, a u prvom kvartalu ove godine "panda" i "fijat 500" su zajedno bili lideri u svom segmentu u Evropi sa tržišnim udelom od 28,4 odsto.Novi model "panda" predstavlja tačku spajanja dve velike zajednice: 7,5 miliona ljubitelja modela "panda", koji su se opredelili za ovaj automobil od 1980. godine do danas i više od 100 miliona povezanih korisnika aplikacije Waze širom sveta koji aktivno sarađuju tako što dele informacije o saobraćaju u realnom vremenu kako bi omogućili najpametnije moguće putovanje.

Novi model ima izgled "pande kros". Isti dinamični utisak odaje i unutrašnjost, gde nova tapacirana sedišta čine atraktivan spoj sa novom komandnom tablom titanijumski sive boje. Motor je benzinac od 1,2 litre sa 69 konjskih snaga.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak