Tanja Savić otvoreno o braku: Pretvarala sam se da mi je lepo dok sam preživljavala pakao

Press 05.08.2018 20:51
Tanja Savić otvoreno o braku: Pretvarala sam se da mi je lepo dok sam preživljavala pakao


Pevačica je rekla celu istinu o njenom braku i šta je sve prolazila.I dok javne ličnosti obično vole da predstavljaju svoj život srećnijim, blistavijim i glamuroznijim nego što on to u stvarnosti zaista jeste, Tanja Savić spada u red onih retkih koji istinu predočavaju u nefiltriranom obliku.

Tokom poslednjeg intervjua za Story, ona je otvorila dušu i priznala da u mladosti nije očekivala da će brak izgledati onako kako se ispotavilo da ova zajednica funkcioniše u stvarnosti.

- Kao i svaka devojka, zamišljala sam princa na belom konju, a umesto toga dobila sam borbu. Brak je, htele mi to žene da priznamo ili ne, jedna velika borba, sa svim svojim usponima i padovima. Ponekad bude situacija iz kojih misliš da ne možeš da se izvučeš, ali ipak to učiniš, postaneš jači i dobiješ više od onoga što si očekivao od partnera. Uporedo sa tim, kada vidiš preko kojih stvari ti je suprug prešao, dobiješ neverovatnu volju da se boriš za vašu ljubav. Verujem da je to obostrano.

Ranije sam ćutala i pravila se da mi je lepo, dok sam u sebi proživljavala pakao. Prestala sam to da radim i najlepše se osećam kada se isplačem i sve izbacim iz sebe. Uporedo s tim, shvatila sam da postoje stvari zbog kojih se ne treba nervirati, a isto tako, da je važno opraštati ljudima.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak