Pevačici ukrali 2000 evra na plaži! Plakala je i vikala!

Blic 05.08.2018 20:32
Pevačici ukrali 2000 evra na plaži! Plakala je i vikala!


Pevačica Jadranka Barjaktarević poludela je kada je videla da su joj nestali novac i dokumenta. Nije mogla da veruje da su joj lopovi na plaži ukrali sve.Ostavila je torbu i dokumenta na ležaljci i otišla u vodu. Kada se rashladila vratila s ena ležaljku i poručila piće, a kada je htela i da ga plati, imala je šta da vidi. U torbi joj nije bilo novčanika!

Pevačici ukrali 2000 evra na plaži! Plakala je i vikala! 

Pevačica je na plažu došla sama i nije imala nikoga da joj pričuva stvari, a rešila je da se opusti i okupa.

- Jadranka je u tom trenutku, vidno potresena uzela mobilni telefon, koji joj je bio u drugoj torbici i pozvala, verovatno nekog prijatelja kojem se požalila da su joj ukrali novčanik, novac, ali i lična dokumenta koja su bila u njemu. Plakala je i vikala da ne može da veruje šta joj se desilo. Bila je užasno besna, a konobar koji se tu zatekao je tešio i govorio joj da će pozvati policiju. Kada je pitao koliko novca su joj uzeli, ona je rekla da je u novčaniku imala oko 2.000 evra – otkriva izvor za "Alo!".

- Istina je to što ste čuli! Pare nisu važne, njih ću zaraditi, ali su mi ukrali i dokumenta koja su bila u novčaniku. Imam nastup u Bjeljini uskoro, pa se nadam da ću uspeti da regulišem ličnu kartu i pasoš do tada – rekla je Jadranka za pomenuti list. A kako je Rada Manojlović uvredila Jadranku i zbog toga ne pričaju, pogledajte klikom na link.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak