Intenzivnija potraga za Novosađankom Aleksandrom (20), ronioci pretražuju Dunav

Telegraf 05.08.2018 18:34
Intenzivnija potraga za Novosađankom Aleksandrom (20), ronioci pretražuju Dunav


Za Aleksandrom Božić (20) iz Novog Sada, devojkom nestalom oko dva sata u noći između petka i subote, pojačana je potraga u koju su se uključili i ronioci Žandarmerije.Oni trenutno pretražuju Dunav ispod Mosta slobode, jer su očevici ranije javili policiji da je skočila u reku u kasnim satima.

Od subote traje potraga ronioca, a njihova akcija nastavljena je i tokom nedeljnog popodneva. U potragu je uključena i policija.

Za to vreme porodica Božić drži se za tananu slamku nade da je njihova Aleksandra negde drugde, živa i zdrava, mada od nje nema ni glasa od subote noću, kada je poslednji put viđena u restoranu „Lazin salaš“ u centru grada.

Prema saznanjima „Novosti“, u subotu , u dva časa i 40 minuta posle ponoći, građani su javili policiji da je s Mosta Slobode skočila devojka „plave kovrdžave kose u beloj majici kratkih rukava, sivom duksu oko struka i šorcu bele boje.

Ovakav opis se najvećim delom podudara sa Aleksandrinim opisom koji su policiji i medijima dali njen otac i brat.

Razlika je u tome što porodica tvrdi da je Aleksandra nosila "mačkasti" oblik naočara za vid, a na sebi je imala belu majicu sa crnim printom sa prednje strane i natpisom "OH", ali ne i beli šorc, kako su javili očevici, nego - plave farmerke.

Aleksandrin brat Luka koji je policiji i društvenim mrežama objavio nestanak sestre sa kojom je bio zajedno u gradu u pomenutom restoranu do dva časa iza ponoći, a potom joj se izgubio svaki trag, nema više snage da izusti ni reč.

Zvao je proteklih sumornih sati sve Aleksandrine prijatelje i poznanike, a najčešće sestrina dva broja mobilnog telefona. Uzalud, uvek isti glas: „Pozvani korisnik trenutno nije dostupan.“


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak