Pred decom ubio ženu pa pucao sebi u glavu: Sin i ćerka u šoku pozvali rođaka: Tata je ubio mamu

Kurir 04.08.2018 18:46
Pred decom ubio ženu pa pucao sebi u glavu: Sin i ćerka u šoku pozvali rođaka: Tata je ubio mamu


Novak Mijović (52) iz Jagodine ubio je hicem iz pištolja suprugu Vesnu (46) u njihovom stanu u Ulici braće Dirak u Jagodini, a potom je izvršio samoubistvo pucajući sebi u slepoočnicu. Tragedija se dogodila u petak oko 22 sata, naočigled njihovo dvoje dece.Kako saznajemo, zločinu je prethodila svađa supružnika.

- U trenutku tragedije u stanu su, osim Vesne i Novaka, bila i njihova deca - ćerka od 17 godina i punoletni sin. Oni, pored njih, imaju još dvoje odrasle dece. Veruje se da su se supružnici najpre posvađali, a Novak je u jednom trenutku potegao pištolj. Ispalio je jedan hitac Vesni u glavu, a potom prislonio cev pištolja na slepoočnicu i ispalio još jedan metak. Oboje su preminuli na licu mesta - kaže naš izvor i dodaje da nije poznato oko čega su se Novak i Vesna posvađali kobne večeri.  

Sin i ćerka u šoku 

Prema rečima našeg izvora, sin i ćerka, koji su bili očevici krvavog pira, doživeli su stres i šok.

- Prvo su pozvali rođaka i rekli im da je tata ubio mamu. Čovek je odmah došao u njihov stan, a kada je zatekao mrtve supružnike, pozvao je policiju - kaže sagovornik Kurira.

Kako su za Kurir ispričale komšije bračnog para Mijović, Novak je bio poštar, dok je njegova supruga radila kao čistačica u pošti.

- Novak je radio kao upravnik pošte u jednom jagodinskom selu, a njegova supruga Vesna radila je kao čistačica u istoj pošti. Nisu se nešto preterano družili sa komšilukom, ali je Novak voleo da popije koju čašicu više. Moguće je i da je u petak popio, pa da je alkohol kumovao ubistvu i samoubistvu, ali ne mogu ništa da tvrdim - priča komšinica iz zgrade u kojoj se desila porodična tragedija i dodaje da je Novak rodom iz Đakovice.

Čula se galama 

Komšinica dodaje da se neposredno pre ubistva i samoubistva čula galama iz stana Mijovića, ali ne i pucnji.

- Čula sam svađu i zvuk kao da je neko zalupio vrata. Ni na kraj pameti mi nije bilo da je Novak ubio Vesnu i da je počinio samoubistvo. Kasnije sam videla Hitnu pomoć i policiju i shvatila sam da se desilo nešto loše - ispričala je potresena žena.

Policija je pokrenula istragu, a tela supružnika odvezena su na obdukciju.
- Niko iz porodice Mijović do sada nije prijavljivao nasilje u porodici, niti je svađa prijavljena sinoć pre tragedije - kaže izvor i dodaje da je Novak pištolj kojim je počinio zločin imao u legalnom posedu. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak